fbpx

Onze vzw draait volledig op vrijwilligers. Daarnaast is het ook een bewuste keuze om het gebruik van de website voor alle partijen gratis te houden.
Dat is echter niet evident, om onze dromen verder te verwezenlijken is een duwtje in de rug altijd welkom.
Ontdek op deze pagina hoe jij ons kan helpen!

TamTamTools
De nieuwste manier van fondsenwerving

TamTam maken, daar draait het om bij TamTamTools. Deze startup zet verkopen op en wil op die manier campagnes van goede doelen kracht bij zetten ten einde genoeg middelen te genereren om de werking te ondersteunen.

Door een item dat aan onze campagne gekoppeld werd aan te kopen vloeit er rechtstreeks een percentage naar vzw Buitengewoon werk.

Ontdek dus snel onze campagne hier: https://www.tamtamtools.com/campaign/details/vzw-buitengewoon-werk/12


Trooper
De manier waarop grote webshops ons kunnen helpen

“Troopen” het is ondertussen bijna een werkwoord geworden.
Door een aankoop op je favoriete webshop om te leiden langs Trooper zorg je ervoor dat een klein percentage van de aankoopsom bij vzw Buitengewoon werk. terecht komt. Behalve een extra klik, kost het je geen cent meer.

Surf snel naar onze Trooperpagina:
www.trooper.be/buitengewoonwerk


Een gift
De klassiek manier

Storten op ons rekeningnummer is de meest klassieke manier om je steentje bij te dragen. Alle beetjes maken ons blij. Als nieuwe vzw mogen we jammer genoeg nog geen fiscale attesten uitschrijven.

Naam begunstigde: vzw Buitengewoon werk.
IBAN: BE17 9734 4903 1121


Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie├źn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.  Meer info