fbpx

WZC Spanjeberg

Voor ons woonzorgcentrum zijn we op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen bij verschillende zaken:
* Hulp in de cafetaria
* Hulp bij activiteiten
* Hulp bij de maaltijdbedeling
* …
Er zijn heel wat mogelijkheden.

Woonzorgcentrum Aymonshof

Binnen het Aymonshof geloven we in de missie ‘samen we werk van ieders welzijn’. We willen specifiek voor al onze bewoners een warme kwaliteitsvolle zorg aanbieden, binnen de context van hun eigen beleven. We willen realiseren dat plezier, beleving en zingeving verankerd zijn in het dagelijks beleid en een ‘zorg op maat’ aanbieden.
Heel in het bijzonder gaan we voor: Een respectvolle en persoonsgerichte benadering. Aandacht voor het levensverhaal, levensgeschiedenis. Zorgzame nabijheid. Inspraak van bewoners. Aanbieden van zinvolle dagbesteding, aangepast aan individuele mogelijkheden. Het begeleiden en ondersteunen van familie. Vorming en ondersteuning van onze zorgverleners.
Lijkt het jou fijn om hiervan deel uit te maken?
Fijn, contacteer ons dan gerust. Samen gaan we op zoek hoe we jouw sterktes, als begeleid werker, het beste kunnen aansluiten op één van onze afdelingen.

Woonzorgcentrum Het Hof

Eten en drinken zijn één van de hoogtepunten van de dag. Samen zorgen voor een gezellig (eet)moment kan het verschil maken tussen een goede en een minder goede dag voor onze bewoner. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor:
– ondersteuning bij de middagmaaltijd op de afdeling
– de koffietoer (13.30-15u)
– de brasserie ‘De Orangerie’
Heb je wat tijd beschikbaar en help je graag een handje mee? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Woonzorgcentrum De Vijvers

We zoeken altijd nieuwe vrijwilligers met een hart voor senioren. Tegenwoordig zoeken we voornamelijk vrijwilligers die het zien zitten om te begeleiden met het maaltijdgebeuren, dit zeker in de avond, soms ook in de ochtend. De uren van het avondmaal zijn van 16u30 tot ongeveer 18u30, en hier wordt geholpen met tafels dekken, eten uitdelen, tafels afruimen,…
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Woonzorgcentrum Cocoon

WZC Cocoon is een woonzorgcentrum met kleine leefgroepen (25 personen) waarmee we een warme thuis bieden voor onze bewoners in het centrum van Antwerpen. Zet je hier graag je schouders mee onder, aarzel dan niet om ons te contacteren om de mogelijkheden te overlopen. Er zijn mogelijkheden tot vrijwilligerswerk voor onder andere zorgen voor de bediening in de bezoekerscafetaria, het begeleiden van bewoners tijdens uitstappen of het instaan van het tuinonderhoud van ons stadstuintje.
Geïnteresseerd? Aarzel niet om ons te contacteren om samen te bekijken of we binnen jouw mogelijkheden en interesses kunnen komen tot een boeiend aanbod voor vrijwilligerswerk.

Woonzorgcentrum Laarsveld

Binnen ons huis staat een gemotiveerd multidisciplinair team van professionele hulpverleners klaar om onze bewoners de best mogelijke zorg te bieden en hun verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.
Om onze bewoners een nog aangenamer verblijf te bieden zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons hierin te ondersteunen.
Als vrijwilliger ben je een onmisbare schakel in het geheel en tover je een lach op het gezicht van onze bewoners.
Spreekt je deze uitdaging aan, neem zeker contact met ons op.

Hof van Schoten BVBA

Als inclusieve organisatie wensen we met de kandidaat buitengewoon werk samen af te stemmen hoe voor deze persoon, alsook voor de organisatie, een meerwaarde gecreëerd kan worden in de beleving van de bewoners van het woon- en zorghuis. We bieden dus een heel scala aan van mogelijke taken.