fbpx

Woonzorgcentrum Aymonshof

Binnen het Aymonshof geloven we in de missie ‘samen we werk van ieders welzijn’. We willen specifiek voor al onze bewoners een warme kwaliteitsvolle zorg aanbieden, binnen de context van hun eigen beleven. We willen realiseren dat plezier, beleving en zingeving verankerd zijn in het dagelijks beleid en een ‘zorg op maat’ aanbieden.
Heel in het bijzonder gaan we voor: Een respectvolle en persoonsgerichte benadering. Aandacht voor het levensverhaal, levensgeschiedenis. Zorgzame nabijheid. Inspraak van bewoners. Aanbieden van zinvolle dagbesteding, aangepast aan individuele mogelijkheden. Het begeleiden en ondersteunen van familie. Vorming en ondersteuning van onze zorgverleners.
Lijkt het jou fijn om hiervan deel uit te maken?
Fijn, contacteer ons dan gerust. Samen gaan we op zoek hoe we jouw sterktes, als begeleid werker, het beste kunnen aansluiten op één van onze afdelingen.

Woonzorgcentrum Het Hof

Eten en drinken zijn één van de hoogtepunten van de dag. Samen zorgen voor een gezellig (eet)moment kan het verschil maken tussen een goede en een minder goede dag voor onze bewoner. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor:
– ondersteuning bij de middagmaaltijd op de afdeling
– de koffietoer (13.30-15u)
– de brasserie ‘De Orangerie’
Heb je wat tijd beschikbaar en help je graag een handje mee? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Woonzorgcentrum De Vijvers

We zoeken altijd nieuwe vrijwilligers met een hart voor senioren. Tegenwoordig zoeken we voornamelijk vrijwilligers die het zien zitten om te begeleiden met het maaltijdgebeuren, dit zeker in de avond, soms ook in de ochtend. De uren van het avondmaal zijn van 16u30 tot ongeveer 18u30, en hier wordt geholpen met tafels dekken, eten uitdelen, tafels afruimen,…
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Vrije Basisschool Tuimelaar

De juffen staan onder druk, hopelijk wordt er geen enkele ziek want er is geen vervanging. Door te helpen met het verbeterwerk kunnen de juffen van het lager zich ook meer concentreren op hun kerntaak, namelijk lesgeven.
Wie ziet het zitten om verbeterwerk te komen doen? Met verbetersleutel nakijken of de kinderen foutjes hebben gemaakt in hun oefenboeken.