fbpx

Vrije Basisschool De Toverboom

Onze allerkleinste kleuters zijn op zoek naar een lieve kracht die het fijn vindt om met de hulp van een juf mee te spelen, kinderen te begeleiden tijdens drank- en eetmomentjes, te helpen bij was- en plasmomentjes, …
Heb je een hart voor kinderen? Neem dan snel contact.

Woonzorgcentrum Cocoon

WZC Cocoon is een woonzorgcentrum met kleine leefgroepen (25 personen) waarmee we een warme thuis bieden voor onze bewoners in het centrum van Antwerpen. Zet je hier graag je schouders mee onder, aarzel dan niet om ons te contacteren om de mogelijkheden te overlopen. Er zijn mogelijkheden tot vrijwilligerswerk voor onder andere zorgen voor de bediening in de bezoekerscafetaria, het begeleiden van bewoners tijdens uitstappen of het instaan van het tuinonderhoud van ons stadstuintje.
Geïnteresseerd? Aarzel niet om ons te contacteren om samen te bekijken of we binnen jouw mogelijkheden en interesses kunnen komen tot een boeiend aanbod voor vrijwilligerswerk.

Woonzorgcentrum Laarsveld

Binnen ons huis staat een gemotiveerd multidisciplinair team van professionele hulpverleners klaar om onze bewoners de best mogelijke zorg te bieden en hun verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.
Om onze bewoners een nog aangenamer verblijf te bieden zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons hierin te ondersteunen.
Als vrijwilliger ben je een onmisbare schakel in het geheel en tover je een lach op het gezicht van onze bewoners.
Spreekt je deze uitdaging aan, neem zeker contact met ons op.

Hof van Schoten BVBA

Als inclusieve organisatie wensen we met de kandidaat buitengewoon werk samen af te stemmen hoe voor deze persoon, alsook voor de organisatie, een meerwaarde gecreëerd kan worden in de beleving van de bewoners van het woon- en zorghuis. We bieden dus een heel scala aan van mogelijke taken.

Armonea Woonzorgcentrum Moretus

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een handje willen helpen in ons Woonzorgcentrum in Berchem.
Werk je graag in een gezellig en warm huis met een zeer familiale sfeer, dan zijn wij de ideale match!
We zoeken nog vrijwilligers voor volgende taken:
– Helpen bij het verdelen van de maaltijden ‘s morgens (8u – 10u), ‘s middags (12u – 13u) en/of ‘s avonds (17u – 18u)
– Bewoners begeleiden op uitstap (elke woensdag naar markt/winkel en/of maandelijkse grote uitstap)
– Bemannen van de cafetaria op dinsdagnamiddag (14u – 16u30)

Stal Moleneind

Wij zijn een paardenpension en zorgboerderij. Wij zijn op zoek naar gasten die mee willen helpen bij het paardenpension. Dit zijn klusjes die variëren van dieren eten geven, werken in de tuin tot uitmesten van de stallen. Dit alles in een rustige groene omgeving tussen de dieren. De klusjes worden aangepast op basis van de wensen van de hulpboer.

Vrije Basisschool de Toverboom

We zijn een kleine basisschool waar zowel kinderen, ouders als leerkrachten enorm veel respect hebben/tonen voor alle mensen die onze school beter doen functioneren.
Een belangrijke schakel daarbij is de staat van het schoolgebouw en de onmiddellijke omgeving.
Daarbij zijn we op zoek naar iemand die volgende taakjes op zich kan en wil nemen. Het vegen van de speelplaats, vuilbakken leegmaken, onze speelwei ordelijk houden, onkruid rondom de school wieden, …
Uiteraard maak ik graag tijd als je meer info wil.