“Ik wilde altijd graag juf worden maar dat kan jammer genoeg niet. Elke middag mag ik in de school hier vlakbij meehelpen met het begeleiden van de maaltijden en het openen van de flesjes. Het is superleuk om te weten dat ik de kindjes en de juffen op die manier ├ęcht kan helpen!”

Charlotte – Werknemer – 29 jaar

“Eddy werkt al verschillende jaren bij ons. Als brouwer kan ik altijd wat hulp gebruiken bij het in- en uitladen van de bakken en het rondbrengen van de drank. Doorheen de jaren is Eddy een vriend van de familie geworden. Ik geniet minstens evenveel van die twee dagen per week dan hijzelf.”

Roland – Werkgever – 47 jaar

“In de parochiezaal is er altijd wat te beleven; een kaartnamiddag, een feest, een eetdag. Elke zaterdag help ik mee achter de toog. Ik doe dat graag want ik leer veel nieuwe mensen kennen. Telkens opnieuw voelt het als een feestje.”

Grace – Werknemer – 34 jaar

“Het duurde even alvorens ik een goede werkplek gevonden had voor Tom. Maar de manege was het wachten meer dan waard. Tom is fier op zijn werk en week na week groeit zijn zelfvertrouwen. Waardoor hij ook naast het werk zekerder is van zijn stuk en meer initiatief durft te nemen.”

Lien – Werkbegeleidster – 37 jaar

“Toen we hoorden dat Karel graag bij ons in het park wilde komen werken, twijfelde ik niet. Het onderhoud van de perken en de paadjes is bij hem in goeie handen. Karel doet zijn werk met hart en ziel en dat kan je er ook aan zien.”

Myriam – Werkgever – 56 jaar

“Elke voormiddag werk ik in de kringwinkel. Ik help mee bij het sorteren van dat wat de mensen binnen brengen. Vooral elektronica interesseert me. Onlangs kreeg ik een oude versterker mee naar huis die ik nu zelf probeer te repareren.”

Michael – Werknemer – 38 jaar

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie├źn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.  Meer info