fbpx

Het streven naar gratis dienstverlening brengt echter uitdagingen met zich mee. Om onze missie voort te zetten en de impact te vergroten, hebben we uw steun nodig. Sponsoring en subsidies spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de continuïteit van onze activiteiten en het uitbreiden van onze dienstverlening naar een breder publiek.

Het belang van uw gift

  • Toegankelijkheid: Uw bijdrage maakt het mogelijk voor Buitengewoon werk om toegankelijk te blijven voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie. Hierdoor kunnen we een bredere impact hebben in de samenleving.
  • Onderhouden van de website: Met uw steun kunnen we blijven investeren in een veilige, toegankelijke en gebruiksvriendelijke website.
  • Groei en Uitbreiding: Sponsoring stelt ons in staat om onze activiteiten en onze werking kenbaar te maken. Dit doen we onder andere door het verspreiden van flyers en deelname aan beurzen.
Categories: Uncategorized

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.  Meer info