fbpx

OLVA Katrientje

Keukenhulp: wij zoeken enthousiaste medewerkers die helpen bij het dekken van de tafels, bedienen van de kinderen en ondersteunen bij de afwas.
Samen met ervaren medewerkers sta je in voor het vlotte verloop van de ‘middagshift’ in onze eetzalen. Kleuters hebben soms nood aan hulp bij het eten, kinderen van de lagere school bij het afruimen van hun tafel: daar kan jij een grote hulp zijn! Op die manier zorg je mee voor een vlot verloop en een leuke sfeer op school.
Concreet betekent het dat je op maandag-dinsdag-donderdag en/of vrijdag tussen 12u en 14u op school aanwezig bent en ondersteunt in de eetzaal en/of keuken.
Je doet deze taak niet alleen, onze middagploeg is een echt team, vol zorgende mensen.

OLVA Katrientje

Manusje_van_alles: Voor onze basisschool zijn wij op zoek naar medewerkers die graag kleine klussen uitvoeren, zoals het bevestigen van een muurplankje, het vervangen van lampen, het schilderen van een gang of klas, het ontstoppen van een toilet, het smeren van fietskettingen,…..
Concreet zoeken we mensen die zich 1 dag per week vrij kunnen maken om deze kleine opdrachten uit te voeren.
We starten om 8uur, houden pauze om 10u, middagmaal om 12u30 is inbegrepen en we stoppen om 16u.
Ben jij die ‘drijvende kracht’ die op de achtergrond zorgt voor een soepel verloop van onze schooldagen? Meld je dan nu aan en word deel vanonze grote familie.